Allt att förlora (ljudbok) av Sabine Durrant

Ladda ner bok Allt att förlora gratis i pdf-, epub-, mobi-, rtf- och fb2-format

"När jag hittade henne i parken hade Ania Dudek på sig min tröja …" 

Programledaren Gaby Mortimer har det perfekta livet: en lyckad karriär, en fin familj och gott om pengar. Men allt förändras då hon en morgon hittar den unga kvinnan Ania Dudek död i parken. På bara några dagar slås hela Gabys liv i spillror när en mängd indicier får polisen att rikta sina misstankar mot henne. Snart grips hon för mordet.

Polisen, media, grannar, kollegor - alla verkar övertygade om Gabys skuld. Den ende som kan tänka sig att hjälpa henne - i utbyte mot en exklusiv intervju - är en oerfaren frilansjournalist. När Gaby släpps fri, i brist på bindande bevis, startar hon en egen utredning för att bevisa sin oskuld, men i stället upptäcker hon fler och fler saker som tyder på att hon är skyldig …

SABINE DURRANT är journalist och författare och skriver för både The Guardian och The Sunday Telegraph tidigare var hon redaktör på The Times. Durrant bor tillsammans med sin man, även han journalist, och deras tre barn.

"Denna psykologiska thriller rekommenderas till alla som älskade Gone Girl."Booklist

Allt att förlora

Läs online bok från Allt att förlora gratis

Författare Moa-Lisa Björk (översättare), Marie Richardson (berättare), Marie Richardsson (berättare), Sabine Durrant (författare)

Utgiven 6 februari 2015
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174613919