Allt jag inte minns (ljudbok) av Jonas Hassen K

Ladda ner bok Allt jag inte minns gratis i pdf-, epub-, mobi-, rtf- och fb2-format

Vinnare av Augustpriset 2015”Folk säger att Samuel och Laide var själsfränder, att deras kärlekshistoria var helt jävla magisk, att dom var menade för varandra. Folk säger att Samuel gjorde det för att hämnas, för att han var svartsjuk, för att han ville tvinga Laide att minnas honom. Folk säger att det aldrig hade hänt om inte Vandad hade blandat sig i, att det var Vandads fel, att Vandad gjorde vad som helst för pengar.”

Allt jag inte minns är en roman om kärlek och ekonomi. Om vänskap och våld. Om Samuel som lever vidare i allas minnen, nu när Vandad sitter inspärrad, Laide har lämnat landet och huset är förstört. Ett antal öden krockar i rasande fart i dagens Stockholm. Bakom alla röster om Samuel skymtar en person på flykt från sig själv. Vems minnesbilder går att lita på? Och vad döljer sig i det som vi inte minns? Jonas Hassen Khemiri har skrivit en oförglömlig kärleksberättelse om vår hypersnabba tid, om priset vi människor betalar för att leva tillsammans.

Vinnare av Augustpriset 2015. Nominerad till Svenska Dagbladets litteraturpris 2015. Översatt till över 25 språk.Utsedd till en av årets tre bästa böcker 2016 av Joyce Carol Oates.

"Bokjäveln är ett mästerverk."Patrik Lundberg, Aftonbladet"Vidunderlig, stark och tankeväckande bok."Berlingske"Allt jag inte minns är en sensationellt bra roman som du bara måste läsa."Verdens Gang"Allt jag inte minns är kanske den bästa boken Khemiri skrivit än så länge. Den lämnar ett bestående intryck."Helsingin Sanomat "Allt jag inte minns" är en brusande vacker berättelse om sorg, inte bara över alla våra förlorade människor, utan om en sorg så stor och obegriplig att den omfattar allt runtomkring oss, ja hela jävla samtiden.” ANNINA RABE, EXPRESSEN

Omslagsformgivare: Moa Schulman

Allt jag inte minns

Läs online bok från Allt jag inte minns gratis

Författare Jonas Hassen Khemiri (författare), Moa Schulman (annat), Hamadi Khemiri (berättare), Jonas Hassen (författare)

Förlag Bonnier Audio
Utgiven 1 september 2015
Genrer Skönlitteratur, Romaner
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176510742