Airtight (e-bok) av Niclas Christoffer

Ladda ner bok Airtight gratis i pdf-, epub-, mobi-, rtf- och fb2-format

Emma är sjutton år och skolans grå mus. Hon pluggar och är i stallet med sin vän Noah. Men under ytan sjuder hennes drömmar om att stå i centrum, att bli sedd och älskad, värd att ha och ta. Emma börjar träff a den tre år äldre läraren Felix, och han gör de sexuella fantasier hon oft a har, och även några hon inte har, till verklighet.

Men när det otänkbara händer slungas Emma in i en destruktiv spiral, som förstärks av hennes föräldrars gräl och våldsamhet och hennes önskan att bli sedd.

Nätet ger henne tillfällig förlösning och egokickar. Det ena leder till det andra, och snart är hon i USA, för att bli porrskådis.

Niclas Christoffer föddes 1974 i Hurva, som ligger utanför Eslöv i Skåne, där han även är uppvuxen. Han gick skådespelarutbildningen vid Teaterstudion i Stockholm och är utbildad filmmanusförfattare. När han inte skriver jobbar Niclas som komiker, mest med standup, men också som föreläsare. Han har även suttit i redaktionen till – och medverkat i – radioprogrammet Underlandet i P3. Som Zlatan fast bättre är Niclas debutroman. Boken bygger på hans egna erfarenheter av matmissbruk.

Airtight

Läs online bok från Airtight gratis

Författare Niclas Christoffer (författare)

Förlag Hoi Förlag
Utgiven 16 april 2015
Genrer Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175578798